Over de toegangsregels voor apparaten en verbindingsbussen

26 februari 2021

ID 38436

Een toegangsregel voor apparaten is een combinatie van parameters die de volgende functies van het onderdeel Apparaatcontrole definiëren:

• Geselecteerde gebruikers en / of gebruikersgroep toegang verlenen tot specifieke soorten apparaten tijdens specifieke perioden.

U kunt een gebruiker en / of een gebruikersgroep selecteren en een toegangsschema voor apparaten ervoor maken.

• Het recht voor het lezen van de inhoud van geheugenapparaten instellen.
  • Het recht voor het schrijven van de inhoud van geheugenapparaten instellen.

Standaard worden toegangsregels aangemaakt voor alle soorten apparaten in de classificatie van het onderdeel Apparaatcontrole. Deze regels verlenen alle gebruikers altijd volledige toegang tot de apparaten als de toegang tot de verbindingsbussen van de respectieve soorten apparaten is toegestaan.

De toegangsregel voor verbindingsbussen staat de toegang tot de verbindingsbus al dan niet toe.

Regels die de toegang tot bussen toestaan, worden standaard aangemaakt voor alle verbindingsbussen in de classificatie van het onderdeel Apparaatcontrole.

U kunt geen toegangsregels voor apparaten of toegangsregels voor verbindingsbussen aanmaken of verwijderen. U kunt ze alleen bewerken.