Een updatetaak starten en stoppen

26 februari 2021

ID 39100

U kunt een updatetaak van Kaspersky Endpoint Security altijd starten of stoppen, ongeacht de geselecteerde uitvoermodus voor de updatetaak.

Voor het downloaden van een updatepakket vanaf Kaspersky-servers hebt u een internetverbinding nodig.

Zo start of stopt u een updatetaak:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het tabblad Bescherming en controle.
  3. Klik op het gedeelte Taken.

Het gedeelte Taken wordt geopend.

4. Klik rechts om het contextmenu van de regel met de naam van de updatetaak weer te geven.

Door te klikken op deze regel opent u een menu met acties die u op de updatetaak kunt uitvoeren.

5. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer Update starten in het menu als u de updatetaak wilt starten.

De voortgang van de updatetaak die u rechts van de knop Update ziet, wijzigt in Actief.

• Selecteer Update stoppen in het menu als u de updatetaak wilt stoppen.

De voortgang van de updatetaak die u rechts van de knop Update ziet, wijzigt in Gestopt.