Regels van Programmacontrole beheren

26 februari 2021

ID 39278

Standaard wordt de programma-activiteit beheerd door regels voor programmacontrole die zijn gedefinieerd voor de vertrouwensgroep waaraan Kaspersky Endpoint Security het programma heeft toegewezen wanneer dat programma voor het eerst werd gestart. U kunt indien nodig de regels voor programmacontrole bewerken voor een hele vertrouwensgroep, voor een individueel programma of voor een groep van programma's in een vertrouwensgroep.

Regels voor programmacontrole die zijn gedefinieerd voor individuele programma's of groepen van programma's in een vertrouwensgroep hebben een hogere prioriteit dan regels voor programmacontrole die voor een vertrouwensgroep zijn gedefinieerd. Als de instellingen van de regels voor programmacontrole voor een individueel programma of een groep van programma’s in een vertrouwensgroep dus verschilt van de instellingen van de regels voor programmacontrole voor de vertrouwensgroep, beheert Controle van programmabevoegdheden de activiteit van het programma of de groep van programma’s in de vertrouwensgroep volgens de regels voor programmacontrole die voor het programma of de groep van programma’s zijn gedefinieerd.

In dit gedeelte:

Regels voor programmacontrole wijzigen voor vertrouwensgroepen en groepen van programma's

Een regel voor programmacontrole bewerken

Regels voor programmacontrole downloaden en bijwerken vanaf de Kaspersky Security Network-database uitschakelen

Overname van de beperkingen van het bovenliggende proces uitschakelen

Specifieke acties van programma’s uitsluiten van regels voor programmacontrole

Verouderde regels voor programmacontrole verwijderen