Het beschermingsniveau wijzigen

26 februari 2021

ID 40777

Kaspersky Endpoint Security gebruikt verschillende combinaties van instellingen om scantaken uit te voeren. Deze combinaties van instellingen die in het programma zijn opgeslagen, noemen we beschermingsniveaus. Er bestaan drie vooraf ingestelde beschermingsniveaus: Hoog, Aanbevolen en Laag. De instellingen van het beschermingsniveau Aanbevolen worden als optimaal beschouwd. Deze zijn aanbevolen door experts van Kaspersky.

Zo wijzigt u een beschermingsniveau:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geplande taken links in het venster het subgedeelte met de naam van de vereiste scantaak (Volledige Scan, Kritieke Gebiedenscan of Aangepaste Scan).

Rechts in het venster ziet u de instellingen van de geselecteerde scantaak.

3. Doe in het gedeelte Beschermingsniveau een van het volgende:
    • Als u een van de vooraf ingestelde beschermingsniveaus wilt toepassen (Hoog, Aanbevolen of Laag), selecteert u het niveau met de schuifregelaar.
    • Als u een aangepast beschermingsniveau wilt configureren, klikt u op de knop Instellingen en geeft u in het geopende venster met de naam van de scantaak de instellingen op.

Nadat u een aangepast beschermingsniveau hebt geconfigureerd, wordt de naam van het beschermingsniveau in het gedeelte Beschermingsniveau gewijzigd in Aangepast.

• Als u het beschermingsniveau wilt wijzigen in Aanbevolen, klikt u op de knop Standaard.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.