Computer scannen

26 februari 2021

ID 40782

Een virusscan is noodzakelijk om de computer veilig te houden. Start daarom regelmatig een virusscan en voorkom de mogelijke verspreiding van malware die niet door de beschermingsonderdelen wordt gedetecteerd wegens een te laag beschermingsniveau of andere redenen.

In deze sectie leest u meer over de specifieke eigenschappen en instellingen van scantaken, beveiligingsniveaus, scanmethoden en -technologieën en instructies voor het omgaan met bestanden die Kaspersky Endpoint Security niet tijdens een virusscan heeft verwerkt.

In deze Help-sectie

Over scantaken

Een scantaak starten of stoppen

Instellingen van scantaken configureren

Onverwerkte bestanden behandelen