Stap 3. Gebruiksrechtovereenkomst bekijken

26 februari 2021

ID 44837

Tijdens deze stap wordt u aanbevolen om de gebruiksrechtovereenkomst tussen u en Kaspersky te lezen.

Lees de Gebruiksrechtovereenkomst zorgvuldig door en schakel het selectievakje Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst in als u met alle voorwaarden akkoord gaat.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de Installatiewizard terug te gaan. Klik op de knop Volgende om de Installatiewizard voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de Installatiewizard te stoppen.