De wizard Initiële configuratie

26 februari 2021

ID 44850

De wizard Initiële configuratie van Kaspersky Endpoint Security wordt gestart wanneer de installatie van het programma is voltooid. Met de wizard Initiële configuratie kunt u het programma activeren en informatie over de geïnstalleerde programma's in het besturingssysteem verzamelen. Deze programma's worden aan de lijst met vertrouwde programma's toegevoegd en de acties van de programma's in het besturingssysteem mogen onbeperkt plaatsvinden.

De interface van de wizard Initiële configuratie bestaat uit een aantal pagina’s (stappen). Met de knoppen Vorige en Volgende kunt u navigeren door de pagina’s van de wizard Initiële configuratie. Klik op de knop Beëindigen om de wizard Initiële configuratie te voltooien. Klik op Annuleren om de wizard Initiële configuratie op elk gewenst moment te stoppen.

Als de wizard Initiële configuratie om een willekeurige reden wordt gestopt, worden de al opgegeven instellingen niet opgeslagen. De volgende keer dat u het programma probeert te gebruiken, wordt de wizard Initiële configuratie opnieuw gestart en moet u de instellingen vanaf het begin configureren.

In dit gedeelte:

Programma activeren

Activeren met een activatiecode

Activeren met een licentiebestand

De te activeren functies selecteren

Activatie voltooien

Besturingssysteem analyseren

De initiële configuratie van het programma voltooien

Verklaring van Kaspersky Security Network