Activeren met een activatiecode

26 februari 2021

ID 44962

Deze stap is alleen beschikbaar wanneer u het programma met een activatiecode activeert. Deze stap wordt overgeslagen wanneer u de evaluatieversie van het programma activeert of wanneer u het programma met een licentiebestand activeert.

Tijdens deze stap stuurt Kaspersky Endpoint Security gegevens naar de activatieserver om de ingevoerde activatiecode te verifiëren:

• Als de verificatie van de activatiecode met succes wordt voltooid, gaat de wizard Initiële configuratie automatisch door naar het volgende venster.
  • Als de verificatie van de activatiecode mislukt, wordt een desbetreffend bericht weergegeven. In dit geval moet u advies vragen aan de softwareleverancier die u de licentie voor Kaspersky Endpoint Security heeft verkocht.
  • Als het aantal activaties met de activatiecode wordt overschreden, wordt een desbetreffende melding weergegeven. De wizard Initiële configuratie wordt onderbroken en het programma stelt voor dat u contact opneemt met de Technische Support van Kaspersky.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de wizard Initiële configuratie terug te gaan. Klik op de knop Annuleren om de wizard Initiële configuratie te stoppen.