Bestanden op schijven van een lokale computer encrypten

26 februari 2021

ID 57604

De encryptie van bestanden op de lokale schijven van de computer is beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor werkstations. De encryptie van bestanden op de lokale schijven van de computer is niet beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor bestandsservers.

In deze sectie wordt de encryptie van bestanden op de lokale schijven van de computer besproken en leest u hoe u de encryptie van bestanden op de lokale schijven van de computer kunt configureren en uitvoeren met Kaspersky Endpoint Security en de plug-in van de Kaspersky Endpoint Security-console.

In dit gedeelte:

Bestanden op schijven van een lokale computer encrypten

Toegangsregels voor geëncrypte bestanden maken voor programma's

Bestanden die zijn gemaakt of gewijzigd door specifieke programma's encrypten

Een decryptieregel genereren

Bestanden op schijven van een lokale computer decrypten

Geëncrypte pakketten aanmaken

Geëncrypte pakketten uitpakken