Geëncrypte pakketten aanmaken

26 februari 2021

ID 57617

Kaspersky Endpoint Security comprimeert geen bestanden wanneer het een geëncrypt pakket aanmaakt.

Zo maakt u een geëncrypt pakket aan:

1. Gebruik op een computer met Kaspersky Endpoint Security en ingeschakelde encryptiefunctionaliteit een bestandsverkenner om bestanden en/of mappen te selecteren die u aan een geëncrypt pakket wilt toevoegen. Klik rechts om het contextmenu ervan te openen.
  2. Selecteer in het contextmenu de optie Toevoegen aan geëncrypt pakket.

Het standaarddialoogvenster Kies het pad waar u het geëncrypte pakket wilt opslaan in Microsoft Windows wordt geopend.

3. Selecteer in het standaarddialoogvenster Kies het pad waar u het geëncrypte pakket wilt opslaan in Microsoft Windows een doelmap waarin u het geëncrypte pakket op de verwisselbare schijf wilt opslaan. Klik op de knop Opslaan.

Het venster Toevoegen aan geëncrypt pakket wordt geopend.

4. Typ in het venster Toevoegen aan geëncrypt pakket een wachtwoord en bevestig het.
  5. Klik op de knop Maken.

Het aanmaken van het geëncrypte pakket wordt gestart. Wanneer het proces is voltooid, is een zelfuitpakkend geëncrypt pakket met wachtwoordbeveiliging aangemaakt in de geselecteerde doelmap op de verwisselbare schijf.

Als u het aanmaken van een geëncrypt pakket annuleert, voert Kaspersky Endpoint Security de volgende bewerkingen uit:

1. Het kopiëren van bestanden naar het pakket wordt stopgezet en de eventuele actieve encryptie van het pakket wordt beëindigd.
  2. Alle tijdelijke bestanden die tijdens het aanmaken en encrypten van het pakket zijn aangemaakt en het bestand van het geëncrypte pakket zelf worden verwijderd.
  3. De gebruiker ziet een bericht met de melding dat het aanmaken van het geëncrypte pakket geforceerd beëindigd is.