Technische ondersteuning via Kaspersky CompanyAccount

26 februari 2021

ID 68417

Kaspersky CompanyAccount is een portal voor bedrijven die Kaspersky-programma’s gebruiken. De Kaspersky CompanyAccount-portal is ontworpen voor de interactie tussen gebruikers en de Kaspersky-experts via elektronische verzoeken. U kunt de Kaspersky CompanyAccount-portal gebruiken om de status van uw elektronische verzoeken op te volgen en om een geschiedenis van die verzoeken bij te houden.

U kunt alle werknemers van uw bedrijf registreren onder een enkel account voor Kaspersky CompanyAccount. Met een enkel account kunt u elektronische verzoeken van geregistreerde werknemers aan Kaspersky op één plaats beheren en kunt u ook de bevoegdheden van deze werknemers via Kaspersky CompanyAccount beheren.

De Kaspersky CompanyAccount-portal is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Spaans
  • Italiaans
  • Duits
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Frans
  • Japans

Voor meer informatie over Kaspersky CompanyAccount bezoekt u de website van de Technische Support.