Het onderdeel BadUSB Attack Prevention installeren

26 februari 2021

ID 97224

Als u tijdens de installatie van Kaspersky Endpoint Security de basis- of standaardinstallatie hebt geselecteerd, is het onderdeel BadUSB Attack Prevention niet beschikbaar. Om het te installeren, moet u de reeks geïnstalleerde programmaonderdelen aanpassen.

Zo installeert u het onderdeel BadUSB Attack Prevention:

1. Selecteer in het menu Start achtereenvolgens Apps → Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows → Wijzigen, herstellen of verwijderen.

De Installatiewizard wordt gestart.

2. Klik in het venster Programma wijzigen, herstellen of verwijderen van de Installatiewizard van het programma op de knop Wijzigen.

Hiermee opent u het venster Aangepaste installatie van de Installatiewizard van het programma.

3. Selecteer in het contextmenu van het pictogram naast de naam van het onderdeel BadUSB Attack Prevention de optie Onderdeel wordt op de lokale harde schijf geïnstalleerd.
  4. Klik op de knop Volgende.
  5. Volg de instructies van de Installatiewizard.