Setup /x. Programma verwijderen

14 februari 2024

ID 123471

U kunt Kaspersky Endpoint Security op de volgende manieren verwijderen via de opdrachtregel:

• In de interactieve modus via de Installatiewizard van het programma.
  • In de stille modus. Nadat de verwijdering in de stille modus is gestart, is uw assistentie tijdens de verwijdering niet meer vereist (stille installatie). Gebruik de switchparameters /s en /qn om het programma in de stille modus te verwijderen.

Zo verwijdert u het programma in de stille modus:

1. Voer de interpreter van de opdrachtregel (cmd.exe) uit als een beheerder.
  2. Ga naar de map waar het distributiepakket van Kaspersky Endpoint Security is opgeslagen.
  3. Voer de volgende opdracht uit:
    • Als de verwijdering niet beveiligd is met een wachtwoord:

setup_kes.exe /s /x

of

msiexec.exe /x <GUID> /qn

<GUID> is de unieke ID van het programma. U kunt de GUID van het programma achterhalen door de volgende opdracht te gebruiken:

wmic product where "Name like '%Kaspersky Endpoint Security%'" get Name, IdentifyingNumber.

• Als de verwijdering beveiligd is met een wachtwoord:

setup_kes.exe /pKLLOGIN=<gebruikersnaam> /pKLPASSWD=<wachtwoord> /s /x

of

msiexec.exe /x <GUID> KLLOGIN=<gebruikersnaam> KLPASSWD=<wachtwoord> /qn

Voorbeeld:

msiexec.exe /x {9A017278-F7F4-4DF9-A482-0B97B70DD7ED} KLLOGIN=KLAdmin KLPASSWD=!Password1 /qn

Raadpleeg ook:

Programma verwijderen