Software pakket

14 februari 2024

ID 127970

Het softwarepakket bevat de volgende distributiepakketten:

• Sterke encryptie (AES256)

Dit distributiepakket bevat cryptografische tools die het AES-encryptiealgoritme (Advanced Encryption Standard) met een effectieve sleutellengte van 256 bits implementeren.

• Normale encryptie (AES56)

Dit distributiepakket bevat cryptografische tools die het AES-encryptiealgoritme met een effectieve sleutellengte van 56 bits implementeren.

Elk distributiepakket bevat de volgende bestanden:

kes_win.msi

Installatiepakket van Kaspersky Endpoint Security

setup_kes.exe

Benodigde bestanden voor de installatie van het programma via een van de beschikbare methoden.

kes_win.kud

Bestand voor het maken van installatiepakketten voor Kaspersky Endpoint Security.

klcfginst.msi

Installatiepakket voor de plug-in voor programmabeheer in de Kaspersky Security Center Administration Console.

bases.cab

Bestanden van het updatepakket die tijdens de installatie worden gebruikt.

cleaner_v2.cab

cleanerapi_v2.cab

Bestanden voor de verwijdering van incompatibele software.

incompatible.txt

Bestand dat een lijst met incompatibele software bevat.

ksn_<language_ID>.txt

Bestand waarin u de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network kunt lezen.

license.txt

Bestand waarin u de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid kunt lezen.

installer.ini

Bestand met de interne instellingen van het distributiepakket.

kes.cab

Bestanden voor de grafische interface van het programma.

aes256.cab / aes56.cab

Bestanden voor het AES cryptografische algoritme.

keswin_web_plugin.zip

Archief met de bestanden die nodig zijn voor de installatie van de webplug-in van het programma in de Kaspersky Security Center Web Console.

U wordt aanbevolen om de waarden van de instellingen niet te wijzigen. Gebruik het bestand setup.ini als u de installatieopties wilt wijzigen.