De maximale grootte van Back-up configureren

14 februari 2024

ID 128124

U kunt de maximale grootte van Back-up configureren. De grootte van Back-up is standaard onbeperkt. Wanneer de maximale grootte is bereikt, verwijdert Kaspersky Endpoint Security automatisch de oudste bestanden uit Back-up.

Zo configureert u de maximale grootte van Back-up:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Algemene instellingenRapporten en Opslag in het venster met de programma-instellingen.

Venster Rapporten en opslaginstellingen. De gebruiker kan de grootte instellen en de opslagtijd beperken van rapporten en objecten in de opslagplaats.

Back-upinstellingen

3. Schakel in het blok Back-up het selectievakje Beperk de grootte van Back-up tot N MB in. Als het selectievakje is ingeschakeld, is de maximale opslaggrootte beperkt tot de opgegeven waarde. De maximale grootte is standaard 1024 MB. Om te vermijden dat de maximale opslaggrootte wordt overschreden, worden de oudste bestanden in de opslag automatisch verwijderd door Kaspersky Endpoint Security wanneer de maximale opslaggrootte wordt bereikt.
  4. Sla uw wijzigingen op.