Kennisgevingen over handelsmerken

14 februari 2024

ID 128171

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Adobe, Acrobat, Flash, Reader en Shockwave zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Amazon, Amazon Web Services, AWS zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of diens dochterondernemingen.

Apple, FireWire, iTunes en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc.

AutoCAD is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Autodesk, Inc. en/of diens dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Het woord Bluetooth, het merk en de logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc.

Borland is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Borland Software Corporation.

Android, Google Public DNS, Google Chrome en Chrome zijn handelsmerken van Google, LLC.

Citrix en Citrix Provisioning Services en XenDesktop zijn handelsmerken van Citrix Systems, Inc. en/of een of meer van haar dochterondernemingen, en kunnen gedeponeerd zijn bij het United States Patent and Trademark Office en in andere landen.

Cloudflare, Cloudflare Workers en het Cloudflare-logo zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Cloudflare, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

Dell Technologies, Dell, EMC en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Dell Inc. of haar dochterondernemingen.

dBase is een handelsmerk van dataBased Intelligence, Inc.

Docker en het Docker-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Docker, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Docker, Inc. en andere partijen kunnen ook handelsmerkrechten hebben in andere voorwaarden die hierin worden gebruikt.

ESET is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van ESET spol. s r.o. of de respectieve ESET-entiteit.

Foxit is een gedeponeerd handelsmerk van Foxit Corporation.

Radmin is een gedeponeerd handelsmerk van Famatech.

IBM is een gedeponeerd handelsmerk van International Business Machines Corporation in veel jurisdicties wereldwijd.

ICQ is een Handelsmerk en/of Dienstmerk van ICQ LLC.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Cisco en Cisco AnyConnect zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Lenovo, Lenovo ThinkPad zijn handelsmerken van Lenovo in de Verenigde Staten en/of elders.

Linux is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de VS en andere landen.

Logitech is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Logitech in de Verenigde Staten en/of andere landen.

LogMeIn Pro en Remotely Anywhere zijn handelsmerken van LogMeIn, Inc.

Mail.ru is een gedeponeerd handelsmerk van Mail.Ru, LLC.

McAfee is het handelsmerk of geregistreerde handelsmerk van McAfee LLC of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Microsoft, Microsoft Edge, Access, Active Directory, ActiveSync, Bing, BitLocker, Excel, Internet Explorer, LifeCam Cinema, MSDN, MultiPoint, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Visual Basic, Visual FoxPro, Windows, Windows PowerShell, Windows Server, Windows Store, Windows Live, MS-DOS, Skype, Surface, Hyper-V, SQL Server, JScript zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Mozilla, Firefox en Thunderbird zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

NetApp is het handelsmerk of het gedeponeerde handelsmerk van NetApp, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Python is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van de Python Software Foundation.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens gelieerde ondernemingen.

VERISIGN is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en elders, of een niet-gedeponeerd handelsmerk van VeriSign, Inc. en haar dochterondernemingen.

VMware ESX, VMware ESXi en VMware Workstation zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere rechtsgebieden.

Thawte is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Symantec Corporation of diens gelieerde ondernemingen in de VS en andere landen.

Trend Micro is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Trend Micro Incorporated.

SAMSUNG is een handelsmerk van SAMSUNG in de Verenigde Staten en andere landen.