Een vertrouwensgroep selecteren voor digitaal ondertekende programma's

14 februari 2024

ID 128240

Kaspersky Endpoint Security plaatst programma's ondertekend door Microsoft- of Kaspersky-certificaten altijd in de groep Vertrouwd.

Een vertrouwensgroep selecteren voor digitaal ondertekende programma's in de Beheerconsole (MMC)

Een vertrouwensgroep selecteren voor digitaal ondertekende programma's in de Webconsole en Cloudconsole

Een vertrouwensgroep selecteren voor digitaal ondertekende programma's in de programma-interface