Ondersteuning voor programma's voor extern beheer

14 februari 2024

ID 128342

Mogelijk moet u soms een programma voor extern beheer gebruiken wanneer de bescherming tegen extern beheer is ingeschakeld.

Zo schakelt u de werking van programma's voor extern beheer in:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Algemene instellingenUitzonderingen en types van detectie van objecten in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik in het blok Uitzonderingen op de koppeling Vertrouwde programma's opgeven.
  4. Klik in het venster op de knop Toevoegen.
  5. Selecteer het uitvoerbare bestand van de toepassing voor beheer op afstand.

U kunt het pad ook handmatig verwijderen. Kaspersky Endpoint Security ondersteunt omgevingsvariabelen en de * en ?-tekens bij het invoeren van een masker.

6. Selecteer het selectievakje Sta interactie met de interface van Kaspersky Endpoint Security toe.
  7. Sla uw wijzigingen op.