Energiebesparingsmodus inschakelen of uitschakelen

14 februari 2024

ID 128351

Zo inschakelt u de energiebesparingsmodus in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Algemene instellingenProgramma-instellingen in het venster met de programma-instellingen.

Venster programma-instellingen. De gebruiker kan prestaties, zelfverdediging en andere instellingen configureren.

Instellingen Kaspersky Endpoint Security voor Windows

3. Gebruik in het blok Prestaties het selectievakje Geplande taken uitstellen bij werking op accustroom om de energiebesparingsmodus in of uit te schakelen.

Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld en de computer op batterijspanning werkt, worden de volgende taken niet gestart zelfs als ze zijn gepland:

• Update
    • Volledige Scan
    • Kritieke Gebiedenscan
    • Aangepaste Scan
    • Integriteitscontrole
    • IOC-scan.
  4. Sla uw wijzigingen op.