Fouten tijdens bestandsencryptie op lokale schijven van de computer bekijken

14 februari 2024

ID 128786

Zo bekijkt u fouten tijdens de bestandsencryptie op lokale schijven van de computer:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de beheerconsole Managed devices.
  3. Selecteer op het tabblad Devices de naam van de computer in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op om het contextmenu te openen.
  4. Selecteer in het contextmenu van de computer het item Properties. Selecteer in het geopende venster het gedeelte Protection.
  5. Klik op de link View data encryption errors Data encryption errors te openen.

In het venster ziet u de details van de fouten die tijdens de bestandsencryptie op lokale schijven van de computer zijn opgetreden. Wanneer een fout wordt gecorrigeerd, verwijdert Kaspersky Security Center de gegevens van de fout uit het venster Data encryption errors.