Adressen configureren die niet moeten worden geblokkeerd

14 februari 2024

ID 130879

Kaspersky Endpoint Security kan een netwerkaanval herkennen en een onbeveiligde netwerkverbinding blokkeren die een groot aantal pakketten verzendt (bijvoorbeeld van bewakingscamera's). Om met vertrouwde apparaten te werken, kunt u de IP-adressen van deze apparaten toevoegen aan de lijst met uitzonderingen. U kunt ook het protocol en de poort selecteren die worden gebruikt voor communicatie en specifieke netwerkactiviteiten toestaan.

De mogelijkheid om protocollen en poorten te selecteren voor uitsluitingen is toegevoegd in Kaspersky Endpoint Security 12.2. Zorg ervoor dat de applicatie en de beheerplug-in zijn bijgewerkt naar versie 12.2 of hoger. Als u een eerdere versie van het programma of de beheerplug-in gebruikt, kan Kaspersky Endpoint Security alleen netwerkactiviteiten per IP-adres toestaan.

Hoe adressen van uitsluitingen van blokkeren configureren in Administration Console (MMC)

Hoe adressen van uitsluitingen te configureren van blokkeren in Web Console en Cloud Console

Hoe adressen van uitsluitingen van blokkering te configureren in de gebruikersinterface van het programma