Een tijdelijk wachtwoord gebruiken om machtigingen te verlenen

14 februari 2024

ID 131217

U kunt een tijdelijk wachtwoord gebruiken als u tijdelijke toegang tot Kaspersky Endpoint Security wilt verlenen aan een enkele computer buiten het bedrijfsnetwerk. Dit is noodzakelijk opdat de gebruiker een geblokkeerde actie kan uitvoeren zonder de KLAdmin-accountgegevens. Voor het gebruik van een tijdelijk wachtwoord moet de computer worden toegevoegd aan Kaspersky Security Center.

Zo staat u toe dat een gebruiker een geblokkeerde actie uitvoert met behulp van een tijdelijk wachtwoord via de beheerconsole (MMC)

Zo staat u toe dat een gebruiker een geblokkeerde actie uitvoert met behulp van een tijdelijk wachtwoord via de webconsole en cloudconsole

Een venster met een tijdelijk wachtwoord.

Tijdelijk wachtwoord