Scantechnologieën met het onderdeel File Threat Protection gebruiken

14 februari 2024

ID 133733

Zo configureert u het gebruik van scantechnologieën door het onderdeel File Threat Protection:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionFile Threat Protection in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Schakel in het gedeelte Scantechnologieën de selectievakjes in naast de namen van de technologieën die u wilt gebruiken voor bescherming tegen bestandsdreigingen.
    • Gebruik iSwift-technologie. Met deze technologie kan de scansnelheid toenemen door bepaalde bestanden uit te sluiten van de scan. Met behulp van een speciaal algoritme dat rekening houdt met de releasedatum van de Kaspersky Endpoint Security-databases, de datum waarop bestanden voor het laatst zijn gescand en eventuele wijzigingen in de scaninstellingen wordt bepaald welke bestanden niet worden gescand. De iSwift-technologie is een verbeterde versie van de iChecker-technologie voor het NTFS-bestandssysteem.
    • Gebruik iChecker-technologie. Met deze technologie kan de scansnelheid toenemen door bepaalde bestanden uit te sluiten van de scan. Met behulp van een speciaal algoritme dat rekening houdt met de releasedatum van de Kaspersky Endpoint Security-databases, de datum waarop bestanden voor het laatst zijn gescand en eventuele wijzigingen in de scaninstellingen wordt bepaald welke bestanden niet worden gescand. De iChecker-technologie heeft enkele beperkingen: de technologie werkt niet met grote bestanden en is alleen van toepassing op objecten met een structuur die door het programma wordt herkend (bijvoorbeeld bestanden met de extensie EXE, DLL, LNK, TTF, INF, SYS, COM, CHM, ZIP en RAR).
  5. Sla uw wijzigingen op.