De actie selecteren die moet worden genomen bij het detecteren van malwareactiviteit

14 februari 2024

ID 151065

Voer de volgende stappen uit om te kiezen wat u wilt doen als een programma schadelijke activiteit vertoont:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Advanced Threat ProtectionGedragsdetectie in het venster met de programma-instellingen.

Venster Instellingen van Gedragsdetectie

Instellingen van Gedragsdetectie

3. Selecteer de relevante actie in het blok Actie bij detectie van malwareactiviteit:
    • Bestand verwijderen. Als deze optie is geselecteerd wanneer schadelijke activiteit wordt gedetecteerd, verwijdert Kaspersky Endpoint Security het uitvoerbare bestand van het schadelijke programma en maakt het een back-up van het bestand in Back-up.
    • Blokkeren. Als deze optie wordt geselecteerd wanneer schadelijke activiteit wordt gedetecteerd, beëindigt Kaspersky Endpoint Security dit programma.
    • Melden. Als deze optie is geselecteerd wanneer malware-activiteit van een programma wordt gedetecteerd, voegt Kaspersky Endpoint Security informatie over de malware-activiteit van het programma toe aan de lijst met actieve dreigingen.

4. Sla uw wijzigingen op.