Bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie inschakelen en uitschakelen

14 februari 2024

ID 151230

Na de installatie van Kaspersky Endpoint Security zal de bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie beperkt zijn totdat de computer opnieuw wordt opgestart.

Zo schakelt u de bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Advanced Threat ProtectionGedragsdetectie in het venster met de programma-instellingen.

Venster Instellingen van Gedragsdetectie

Instellingen van Gedragsdetectie

3. Gebruik de schakelaar Bescherming van gedeelde mappen tegen externe encryptie inschakelen om de detectie van activiteit die typisch is voor externe encryptie in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.