Anti-Bridging

14 februari 2024

ID 156084

Anti-Bridging belet het maken van netwerkbruggen door het gelijktijdig maken van meerdere netwerkverbindingen op een computer te voorkomen. Hiermee kunt u een bedrijfsnetwerk beschermen tegen aanvallen via onbeveiligde, onbevoegde netwerken.

Anti-Bridging regelt het maken van netwerkverbindingen met behulp van verbindingsregels.

Voor de volgende vooraf gedefinieerde soorten apparaten worden verbindingsregels aangemaakt:

• Netwerkadapters;
  • Wifi-adapters;
  • Modems.

Als een verbindingsregel is ingeschakeld, doet Kaspersky Endpoint Security het volgende:

• De actieve verbinding wordt geblokkeerd bij het maken van een nieuwe verbinding als het opgegeven soort apparaat in de regel wordt gebruikt voor beide verbindingen;
  • Verbindingen die worden gemaakt met de soorten apparaten waarvoor regels met een lagere prioriteit worden gebruikt, worden geblokkeerd.

In deze sectie

Anti-Bridging inschakelen

De status van een verbindingsregel wijzigen

De prioriteit van een verbindingsregel wijzigen