De weergave van de programma-interface configureren

14 februari 2024

ID 158636

U kunt de weergavemodus van de programma-interface voor een gebruiker configureren. De gebruiker kan op de volgende manieren met het programma communiceren:

• Vereenvoudigde interface weergeven. Op een clientcomputer is het hoofdvenster van het programma niet toegankelijk en is alleen het pictogram in het Windows-systeemvak beschikbaar. Via het contextmenu van het pictogram kan de gebruiker een beperkt aantal bewerkingen met Kaspersky Endpoint Security uitvoeren. Kaspersky Endpoint Security toont ook meldingen boven het pictogram van het programma.
  • Gebruikersinterface weergeven. Op een clientcomputer zijn het hoofdvenster van Kaspersky Endpoint Security en het pictogram in het Windows-systeemvak beschikbaar. Via het contextmenu van het pictogram kan de gebruiker bewerkingen met Kaspersky Endpoint Security uitvoeren. Kaspersky Endpoint Security toont ook meldingen boven het pictogram van het programma.
  • Niet weergeven. Op een clientcomputer wordt de werking van Kaspersky Endpoint Security niet aangegeven. Het pictogram in het Windows-systeemvak en de meldingen zijn niet beschikbaar.

De weergavemodus van de programma-interface configureren in de beheerconsole (MMC)

De weergavemodus van de applicatie-interface configureren in de webconsole en cloudconsole