Vereenvoudigde programma-interface

14 februari 2024

ID 158640

Als een Kaspersky Security Center-beleid dat is geconfigureerd om de vereenvoudigde programma-interface weer te geven wordt toegepast op een clientcomputer waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd, is het hoofdvenster van het programma niet beschikbaar op deze clientcomputer. Klik rechts om het contextmenu van het Kaspersky Endpoint Security-pictogram te openen (zie afbeelding hieronder). U ziet de volgende opties:

• Beleid uitschakelen / Beleid inschakelen. Hiermee schakelt u een Kaspersky Security Center-beleid op de computer uit. Alle Kaspersky Endpoint Security-instellingen kunnen worden geconfigureerd, inclusief instellingen met een gesloten hangslot in het beleid (Pictogram gesloten slot.). Als het beleid is uitgeschakeld, dan vraagt het programma het wachtwoord voor toegang tot Kaspersky Endpoint Security (accountwachtwoord of tijdelijk wachtwoord). Dit contextmenu is beschikbaar als Wachtwoordbeveiliging is ingeschakeld. Als u het beleid wilt inschakelen, selecteert u Beleid inschakelen in het contextmenu van het programma.
  • Taken. Vervolgkeuzelijst met de volgende opties:
    • Integriteitscontrole.
    • Vorige versie van databases terugdraaien.
    • Volledige Scan.
    • Aangepaste Scan.
    • Kritieke Gebiedenscan.
    • Update.
  • Support. Hiermee opent u een venster met noodzakelijke informatie om contact op te nemen met de Technische Support van Kaspersky.
  • Afsluiten. Deze optie sluit Kaspersky Endpoint Security af. Met een klik op deze optie van het contextmenu wordt het programma uit het RAM van de computer gehaald.

Menu met items voor programmacontrole in een vereenvoudigde interface.

Contextmenu van het programmapictogram wanneer de vereenvoudigde interface wordt gebruikt