Een regel van Adaptieve controle op afwijkingen inschakelen en uitschakelen

14 februari 2024

ID 175244

Zo schakelt u een regel van Adaptieve controle op afwijkingen in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Security ControlsAdaptieve controle op afwijkingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Regels, klikt u op de knop Regels bewerken.

Het venster met de lijst met Regels voor Adaptieve controle op afwijkingen wordt geopend.

4. Selecteer in de tabel een set regels (bijvoorbeeld Activiteit van Office-programma's) en vouw de set uit.
  5. Selecteer een regel (bijvoorbeeld Start van Windows PowerShell via Office-programma).
  6. Gebruik de schakelaar in de kolom Status om de regel voor Adaptieve controle op afwijkingen in of uit te schakelen.
  7. Sla uw wijzigingen op.