Implementatie via Kaspersky Security Center

14 februari 2024

ID 176372

Kaspersky Endpoint Security kan op verschillende manieren worden geïmplementeerd op computers in een bedrijfsnetwerk. U kunt het meest geschikte implementatiescenario voor uw bedrijf kiezen of verschillende implementatiescenario's tegelijk combineren. Kaspersky Security Center ondersteunt de volgende voornaamste implementatiemethoden:

• Installeer het programma met de wizard Bescherming implementeren.

De standaard installatiemethode is handig als u tevreden bent met de standaardinstellingen van Kaspersky Endpoint Security en uw bedrijf een eenvoudige infrastructuur heeft die geen speciale configuratie vereist.

• Installeer het programma met een taak voor een externe installatie.

Met deze universele installatiemethode kunt u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security configureren en taken voor externe installaties flexibel beheren. De installatie van Kaspersky Endpoint Security bestaat uit de volgende stappen:

1. Een installatiepakket maken.
    2. Een taak voor een externe installatie maken.

Kaspersky Security Center ondersteunt ook andere methoden voor de installatie van Kaspersky Endpoint Security, zoals een implementatie in een image van een besturingssysteem. Voor informatie over andere implementatiemethoden raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center.

In deze sectie

Standaardinstallatie van het programma

Een installatiepakket maken

Databases in het installatiepakket updaten

Een taak voor een externe installatie maken