Updaten vanaf een gedeelde map

14 februari 2024

ID 176801

Als u minder internetverkeer wilt verbruiken, kunt u het updaten van databases en programmamodules op computers binnen het bedrijfsnetwerk met behulp van een gedeelde map configureren. In dit geval ontvangt een van de computers in het bedrijfsnetwerk de updatepakketten vanaf Administration Server van Kaspersky Security Center of vanaf de Kaspersky-updateservers en worden de ontvangen updatepakketten naar de gedeelde map gekopieerd. Andere computers in het bedrijfsnetwerk kunnen dan het updatepakket in deze gedeelde map ophalen.

De versie en lokalisering van de Kaspersky Endpoint Security-toepassing die het updatepakket naar een gedeelde map kopieert, moet overeenkomen met de versie en lokalisering van het programma dat databases uit de gedeelde map bijwerkt. Als versies of lokaliseringen van de programma's niet overeenkomen, kan de database-update eindigen met een fout.

Zo configureert u het updaten van databases en programmamodules vanuit een gedeelde map:

1. Configureren van updates van database en programmamodules vanuit een serveropslagplaats.
  2. Schakel het kopiëren van een updatepakket naar een gedeelde map in op een van de computers in het lokale netwerk.

Kopiëren van het updatepakket naar de gedeelde map inschakelen in de Beheerconsole (MMC)

Kopiëren van het updatepakket naar de gedeelde map inschakelen in de Webconsole en Cloudconsole.

Kopiëren van het updatepakket naar de gedeelde map inschakelen in de programma-interface

3. Configureer het ophalen van updates voor databases en programmamodules in de gedeelde map voor de resterende computers in het bedrijfsnetwerk.

Updates configureren vanuit de gedeelde folder via de Beheerconsole (MMC)

Updates configureren vanuit de gedeelde map via de Webconsole en Cloudconsole

Updates configureren vanuit de gedeelde map in de programma-interface

Updaten vanaf een gedeelde map