Rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen bekijken

14 februari 2024

ID 177558

Zo bekijkt u rapporten van Adaptieve controle op afwijkingen:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de beheerconsole Policies.
  3. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  4. Selecteer Security ControlsAdaptieve controle op afwijkingen in het beleidsvenster.

De instellingen van het onderdeel Adaptieve controle op afwijkingen ziet u rechts in het venster.

5. Doe een van de volgende acties:
    • Klik op Report on Adaptive Anomaly Control rules state als u een rapport over de instellingen van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
    • Klik op Report on triggered Adaptive Anomaly Control rules als u een rapport over de activering van de regels van Adaptieve controle op afwijkingen wilt bekijken.
  6. Het rapport wordt gemaakt.

Het rapport wordt in een nieuw venster weergegeven.