UPDATE. Databases en softwaremodules van het programma bijwerken

14 februari 2024

ID 181286

Start de taak Update.

Syntaxis van opdracht

avp.com UPDATE [local] ["<updatebron>"] [/R[A]:<rapportbestand>] [/C:<bestand met update-instellingen >]

Instellingen van updatetaak

local

Start van de taak Update die na de installatie van het programma automatisch is gemaakt. U kunt de instellingen van de taak Update wijzigen in de lokale programma-interface of in de console van Kaspersky Security Center. Als deze instelling niet is geconfigureerd, start Kaspersky Endpoint Security de taak Update met de standaardinstellingen of met de instellingen die in de opdracht zijn opgegeven. U kunt de taakinstellingen Update als volgt configureren:

• UPDATE start de taak Update met de standaardinstellingen: de updatebron is Kaspersky-updateservers, het account is Systeem en andere standaardinstellingen.
  • UPDATE local start de taak Update die automatisch werd aangemaakt na installatie (voorgedefinieerde taak).
  • UPDATE <update-instellingen> start de taak Update met handmatig gedefinieerde instellingen (zie hieronder).

Updatebron

"<updatebron>"

Adres van een HTTP- of FTP-server of van een gedeelde map met het updatepakket. U kunt maar één updatebron opgeven. Als de updatebron niet is opgegeven, gebruikt Kaspersky Endpoint Security de standaardbron: Kaspersky-updateservers.

Gebeurtenissen opslaan in een modus rapportbestand (alleen voor Scan-, Updater- en Rollback-profielen)

/R:<rapportbestand>

Sla alleen kritieke gebeurtenissen in het rapportbestand op.

/RA:<rapportbestand>

Sla alle gebeurtenissen in een rapportbestand op.

Geavanceerde instellingen

/C:<bestand met update-instellingen>

Bestand met de instellingen van de taak Update. Het bestand moet handmatig worden aangemaakt en in de TXT-indeling worden opgeslagen. Het bestand kan de volgende inhoud hebben: ["<updatebron>"] [/R[A]:<rapportbestand>].

Voorbeeld:

avp.com UPDATE local

avp.com UPDATE "ftp://my_server/kav updates" /RA:avbases_upd.txt

Raadpleeg ook:

Een updatetaak starten en stoppen