EXPORT. Programma-instellingen exporteren

14 februari 2024

ID 181299

Exporteer instellingen van Kaspersky Endpoint Security naar een bestand. Het bestand wordt geschreven naar de map C:\Windows\SysWOW64.

Syntaxis van opdracht

avp.com EXPORT <profiel> <bestandsnaam>

Profiel

<profiel>

Naam van profiel. Een Profiel is een onderdeel, taak of functie van Kaspersky Endpoint Security. U kunt de lijst met beschikbare profielen bekijken door de opdracht HELP EXPORT uit te voeren.

Te exporteren bestand

<bestandsnaam>

De naam van het bestand waarnaar de programma-instellingen worden geëxporteerd. U kunt de instellingen van Kaspersky Endpoint Security exporteren naar een DAT- of CFG-configuratiebestand, een TXT-tekstbestand of een XML-document.

Voorbeelden:

avp.com EXPORT ids ids_config.dat

avp.com EXPORT fm fm_config.txt

Raadpleeg ook:

Een configuratiebestand aanmaken en gebruiken