LICENSE. Licentiebeheer

14 februari 2024

ID 181302

Voer bewerkingen uit met de licentiecodes van Kaspersky Endpoint Security of met de codes van EDR Optimum of EDR Expert (Kaspersky Endpoint Detection and Response Add-on).

Voor het uitvoeren van deze opdracht en het verwijderen van een licentiecode moet Wachtwoordbeveiliging zijn ingeschakeld. De gebruiker moet de machtiging Sleutel verwijderen hebben.

Syntaxis van opdracht

avp.com LICENSE <bewerking> [/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>]

Bewerking

/ADD <bestandsnaam>

Pas het licentiebestand toe om Kaspersky Endpoint Security te activeren. Als het programma al is geactiveerd, wordt de licentie toegevoegd als een reservelicentie.

/ADD <activeringscode>

Activeer Kaspersky Endpoint Security met een activeringscode. Als het programma al is geactiveerd, wordt de licentie toegevoegd als een reservelicentie.

/REFRESH

Werk de status bij van het Kaspersky Endpoint Security-beleid. Als gevolg hiervan ontvangt het programma actuele licentiestatusgegevens van Kaspersky-activeringsservers.

/REFRESH EDR

Werk de status bij van de add-on-licentie van Kaspersky Endpoint Detection and Response. Als gevolg hiervan ontvangt het programma actuele licentiestatusgegevens van Kaspersky-activeringsservers.

/DEL /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Verwijder de licentiesleutel van het programma. De reservelicentie wordt ook verwijderd.

/DEL EDR /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Verwijder de licentiecode van de add-on Kaspersky Endpoint Detection and Response. De reservelicentie wordt ook verwijderd.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gebruikersaccountgegevens met de vereiste machtigingen voor wachtwoordbeveiliging.

Voorbeeld:

avp.com LICENSE /ADD file.key

avp.com LICENSE /ADD AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD

avp.com LICENSE /DEL EDR /login=KLAdmin /password=!Password1

Raadpleeg ook:

Over de activeringscode

Over het licentiebestand

Over de licentiecode