EXITPOLICY. Beleid uitschakelen

14 februari 2024

ID 184348

Hiermee schakelt u een Kaspersky Security Center-beleid op de computer uit. Alle Kaspersky Endpoint Security-instellingen kunnen worden geconfigureerd, inclusief instellingen met een gesloten hangslot in het beleid (Pictogram gesloten slot.).

Voor het uitvoeren van deze opdracht moet Wachtwoordbeveiliging ingeschakeld zijn. De gebruiker moet de machtiging Kaspersky Security Center-beleid uitschakelen hebben.

Syntaxis van opdracht

avp.com EXITPOLICY /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>