Het programma vanaf de opdrachtregel beheren

14 februari 2024

ID 184545

U kunt Kaspersky Endpoint Security vanaf de opdrachtregel beheren. De lijst met opdrachten voor het beheer van het programma kunt u bekijken door de opdracht HELP uit te voeren. Als u de syntaxis van een specifieke opdracht wilt lezen, typt u HELP <opdracht>.

Speciale tekens in de opdracht moeten worden geëscaped. Als u de tekens &, |, (, ), <, >, ^ wilt escapen, gebruikt u het teken ^ (voorbeeld: als u het teken & wilt gebruiken, typt u ^&). Om het teken % te escapen, dient u %% in te voeren.

In deze Help-sectie

Setup. Het programma installeren

Setup /x. Programma verwijderen

AVP-opdrachten

KESCLI-opdrachten

Opdrachten voor beheer van Detection and Response

Foutcodes

Appendix. Programmaprofielen