Kaspersky Endpoint Agent

14 februari 2024

ID 190287

Kaspersky Endpoint Agent ondersteunt de interactie tussen het programma en andere Kaspersky-oplossingen voor het detecteren van geavanceerde dreigingen (bijv. Kaspersky Sandbox). Kaspersky-oplossingen zijn compatibel met specifieke versies van Kaspersky Endpoint Agent.

Om Kaspersky Endpoint Agent te gebruiken als onderdeel van Kaspersky-oplossingen, moet u die oplossingen activeren met een bijbehorende licentiecode.

Raadpleeg de Helpgids van het relevante product voor volledige informatie over de Kaspersky Endpoint Agent opgenomen in de softwareoplossing die u gebruikt, en voor volledige informatie over de zelfstandige oplossing.

• Help van Kaspersky Anti Targeted Attack Platform
  • Help van Kaspersky Sandbox
  • Help van Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum
  • Help van Kaspersky Managed Detection and Response

De distributiekit voor Kaspersky Endpoint Security versies 11.2.0 – 11.8.0 bevat Kaspersky Endpoint Agent. U kunt Kaspersky Endpoint Agent selecteren bij het installeren van Kaspersky Endpoint Security voor Windows. Als gevolg hiervan worden twee programma's op uw computer geïnstalleerd: KEA en KES. In Kaspersky Endpoint Security 11.9.0 maakt het Kaspersky Endpoint Agent-distributiepakket niet langer deel uit van de Kaspersky Endpoint Security-distributiekit.

Overeenkomst van KEA-versies (als onderdeel van KES) met KES-versies

Kaspersky Endpoint Security voor Windows

Kaspersky Endpoint Agent

11.8.0

3.11.0.216.mr1

11.7.0

3.11

11.6.0

3.10

11.5.0

3.9

11.4.0

3.9

11.3.0

3.9

11.2.0

3.9

Kaspersky schakelt alle Detection and Response over op het werken met de ingebouwde agent van Kaspersky Endpoint Security in plaats van Kaspersky Endpoint Agent. Kaspersky voegt geleidelijk ondersteuning toe voor deze oplossingen en annuleert Kaspersky Endpoint Agent (zie onderstaande tabel). Vanaf versie 12.1 ondersteunt het programma alle Detection and Response-oplossingen. Bovendien is het programma vanaf versie 12.1 niet langer compatibel met Kaspersky Endpoint Agent en is het niet langer mogelijk om beide programma's naast elkaar op dezelfde computer te installeren.

De ingebouwde agent implementeren om Detection and Response-oplossingen te beheren

Versie van Kaspersky Endpoint Security

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum

Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (onderdeel Endpoint Detection and Response)

11.5.0

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.6.0

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.7.0

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.8.0

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.9.0

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.10.0

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

11.11.0

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

12

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Kaspersky Endpoint Agent

12.1 en hoger

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

Ingebouwde agent

In deze Help-sectie

De [KES+KEA]-configuratie migreren naar [KES+built-in agent]

Migratie van beleid en taken voor Kaspersky Endpoint Agent