Instellingen beheren

14 februari 2024

ID 201016

U kunt de huidige Kaspersky Endpoint Security-instellingen opslaan in een bestand en ze gebruiken om het programma snel op een andere computer te configureren. U kunt ook een configuratiebestand gebruiken wanneer u het programma implementeert via Kaspersky Security Center met een installatiepakket. U kunt de standaardinstellingen op elk moment herstellen.

De instellingen voor het beheer van programmaconfiguratie zijn alleen beschikbaar in de Kaspersky Endpoint Security-interface.

Beheerinstellingen voor programmaconfiguratie

Instellingen

Beschrijving

Importeren

Pak de programma-instellingen uit een bestand met CFG-indeling uit en pas ze toe.

Exporteren

Sla de huidige programma-instellingen in een bestand met CFG-indeling op.

Terugzetten

U kunt de door Kaspersky aanbevolen programma-instellingen op elk moment herstellen. Wanneer de instellingen zijn hersteld, wordt het Aanbevolen beveiligingsniveau ingesteld voor alle beschermingsonderdelen.

Raadpleeg ook: Het programma via de lokale interface beheren

Een configuratiebestand aanmaken en gebruiken

Standaardinstellingen van het programma herstellen

Een installatiepakket maken