Appendix 6. Programma-gebeurtenissen

14 februari 2024

ID 214871

Informatie over de werking van elk Kaspersky Endpoint Security-onderdeel, de gebeurtenissen die zijn gerelateerd aan gegevensencryptie, de voltooiing van elke malwarescantaak, updatetaak, integriteitscontrole en de algemene werking van het programma wordt vastgelegd in het Kaspersky Security Center-gebeurtenissenlogboek en Windows-gebeurtenislogboek.

Kaspersky Endpoint Security genereert de volgende soorten gebeurtenissen: algemene gebeurtenissen en specifieke gebeurtenissen. Specifieke gebeurtenissen worden alleen gemaakt door Kaspersky Endpoint Security for Windows. Specifieke gebeurtenissen hebben een eenvoudige ID, zoals 000000cb. Specifieke gebeurtenissen bevatten de volgende vereiste parameters:

• GNRL_EA_DESCRIPTION is de inhoud van de gebeurtenis.
  • GNRL_EA_ID is de service-ID van de gebeurtenis.
  • GNRL_EA_SEVERITY is de status van de gebeurtenis. 1 – Informatief bericht Pictogram informatieve gebeurtenis., 2 – Waarschuwing Pictogram waarschuwing., 3 – Functionele fouten Pictogram kritieke gebeurtenis., 4 – Essentieel Pictogram kritieke gebeurtenis..
  • EVENT_TYPE_DISPLAY_NAME is de titel van de gebeurtenis.
  • TASK_DISPLAY_NAME is de naam van het programmacomponent dat de gebeurtenis heeft gestart.

Algemene gebeurtenissen kunnen worden aangemaakt door Kaspersky Endpoint Security for Windows en door andere Kaspersky-programma's (bijvoorbeeld Kaspersky Security for Windows Server). Algemene gebeurtenissen hebben een meer complexe ID, zoals GNRL_EV_VIRUS_FOUND. Naast de vereiste instellingen bevatten algemene gebeurtenissen geavanceerde instellingen.

In deze sectie

Kritiek

Functionele fout

Waarschuwing

Informatieve berichten.