PREVENTION. Preventie van uitvoering beheren

14 februari 2024

ID 215857

Schakel Preventie van uitvoering uit of toon de huidige onderdeelinstellingen, inclusief de lijst met regels voor preventie van uitvoering.

Syntaxis van opdracht

avp.com prevention disable

avp.com prevention /show

Bij het uitvoeren van de opdracht prevention /show krijg je de volgende reactie:

prevention.enable=true|false

prevention.mode=audit|prevent

prevention.rules

id: <regel-ID>

target: script|process|document

md5: <MD5-hash van het bestand>

sha256: <SHA256-hash van het bestand>

pattern: <pad naar het object>

case-sensitive: true|false

Resultaatwaarden opdracht:

• -1 betekent dat de opdracht niet wordt ondersteund door de versie van eht programma dat op het apparaat is geïnstalleerd.
  • 0 betekent dat de opdracht met succes is uitgevoerd.
  • 1 betekent dat een verplicht argument niet is doorgegeven aan de opdracht.
  • 2 betekent dat er zich een algemene fout heeft voorgedaan.
  • 4 betekent dat er een syntaxfout was.
  • 9 – verkeerde werking (bijvoorbeeld een poging om het component uit te schakelen wanneer het al is uitgeschakeld).