Kaspersky Sandbox-servers toevoegen

14 februari 2024

ID 224246

Om computers te verbinden met Kaspersky Sandbox-servers met virtuele afbeeldingen van besturingssystemen, moet u een serveradres en een poort invoeren. Raadpleeg voor details over het inzetten van virtuele afbeeldingen en het configureren van Kaspersky Sandbox-servers de Kaspersky Sandbox Help.

Kaspersky Sandbox-servers toevoegen aan de webconsole:

1. Selecteer in het hoofdvenster van de webconsole achtereenvolgens DevicesPolicies & profiles.
  2. Klik op de naam van het Kaspersky Endpoint Security-beleid.

U ziet nu het venster met de beleidseigenschappen.

3. Selecteer het tabblad Application settings.
  4. Ga naar Detection and ResponseKaspersky Sandbox.
  5. Klik in het blok Kaspersky Sandbox servers Add.
  6. Dit opent een venster; voer in het venster het Kaspersky Sandbox-serveradres (IPv4, IPv6, DNS) en de poort in.
  7. Sla uw wijzigingen op.