Kaspersky Endpoint Security 12 voor Windows

EDRKATA. Integratie met EDR (KATA)

14 februari 2024

ID 236765

Opdrachten voor het beheren van het onderdeel Endpoint Detection and Response (KATA):

• Schakel het EDR-onderdeel (KATA) in of uit.

Het EDR-onderdeel (KATA) biedt interoperabiliteit met de Kaspersky Anti Targeted Attack Platform-oplossing.

• Configureer de verbinding met Kaspersky Anti Targeted Attack Platform-servers.
  • Toon de huidige instellingen van het component.

Syntaxis van opdracht

avp.com START EDRKATA

avp.com STOP EDRKATA

avp.com EDRKATA /set /servers=<serveradres>:<poort> /server-certificate=<pad naar het TLS-certificaat> [/timeout=<Time-out voor de verbinding van de server met het centrale knooppunt (s)>] [/sync-period=<Synchronisatieperiode voor Central Node-server (min)>]

avp.com EDRKATA /show

Bewerking

stop

Schakel het EDR-onderdeel (KATA) uit.

start

Schakel het EDR-onderdeel (KATA) in.

set

Configureer het EDR-onderdeel (KATA). U kunt de volgende instellingen wijzigen:

• Voeg central node-servers (servers=<serveradres>:<poort>).
  • Voeg een TLS-certificaat toe(server-certificate=<pad naar het TLS-certificaat>).
  • Stel de time-out in voor de verbinding van de central node-server(/timeout=<Time-out voor de verbinding van de server met de central node (seconden)>).
  • Stel de periode in voor synchronisatie met de Central Node-server(/sync-period=<Serversynchronisatieperiode voor central node (minuten)>).

show

Toon de huidige instellingen van het component.