KSWS-componenten migreren

14 februari 2024

ID 243115

Alvorens de lokale installatie begint, controleert Kaspersky Endpoint Security of er andere Kaspersky-programma's op de computer geïnstalleerd zijn. Als Kaspersky Security for Windows Server op de computer is geïnstalleerd, detecteert KES de set KSWS-componenten die is geïnstalleerd en selecteert dezelfde componenten voor installatie.

KES-componenten die KSWS niet heeft, worden als volgt geïnstalleerd:

• AMSI-bescherming, Host Intrusion Prevention, Remediation Engine worden geïnstalleerd met standaardinstellingen.
  • De componenten BadUSB Attack Prevention, Adaptieve controle op afwijkingen, Gegevensencryptie, Detection and Response worden geweigerd.

Bij een externe installatie negeert het KES-programma de set geïnstalleerde KSWS-onderdelen. Het installatieprogramma installeert onderdelen die u selecteert in de eigenschappen van het installatiepakket. Na het installeren van Kaspersky Endpoint Security en het migreren van beleid en taken worden de KES-instellingen geconfigureerd in overeenstemming met KSWS-instellingen.