Gegevensverstrekking bij het gebruik van oplossingen voor Detection and Response

14 februari 2024

ID 249456

Op computers waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd, worden gegevens voorbereid voor automatische verzending naar Kaspersky Endpoint Detection and Response, Kaspersky Sandbox en Kaspersky Anti Targeted Attack Platform server is opgeslagen. Bestanden worden in eenvoudige, niet-versleutelde vorm op computers opgeslagen.

De specifieke gegevensset is afhankelijk van de oplossing waarin Kaspersky Endpoint Security wordt gebruikt.

In deze sectie

Kaspersky Endpoint Detection and Response

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (EDR)