Kaspersky Endpoint Security 12 voor Windows

Compatibiliteit met toepassingen van derden EPP

14 februari 2024

ID 257253

EDR-agent ondersteunt de functionaliteit van Kaspersky Detection and Response-oplossingen. Beveiligings- en besturingscomponenten zijn niet beschikbaar voor EDR Agent. Met deze configuratie is het mogelijk EPP-programma’s van derden te installeren en Kaspersky Detection and Response-oplossingen in de infrastructuur van de organisatie te implementeren. EDR-agent ondersteunt Kaspersky Managed Detection and Response en Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (EDR).

EDR-agent is compatibel met EPP-programma’s van de volgende leveranciers:

• Dr.Web

EDR-agent is compatibel met Dr.Web 13.0 voor Windows of hoger (inclusief AV-Desk Agent en Dr.Web Server).

• Dallas Lock

EDR-agent is compatibel met Dallas Lock versie 8.0-C 8.0.761.0 of hoger.

• Secret Net Studio

EDR Agent is compatibel met Secret Net Studio 8.8.15891.00 of hoger.

Het programma kan niet worden geïnstalleerd op een computer waar Secret Net Studio is ingezet met de antiviruscomponent. Om interoperabiliteit mogelijk te maken, moet u het onderdeel antivirus verwijderen uit Secret Net Studio.

• Trend Micro

EDR-agent is compatibel met Trend Micro Apex One 14.0.11564 of hoger (inclusief Security Agent).

• Windows Defender
  • Sophos

EDR-agent is compatibel met Sophos Intercept X 2023.1.1.6 of hoger (inclusief Endpoint Agent).

• Bitdefender

EDR-agent is compatibel met Bitdefender Endpoint Security Tools 7.8.4.270 of hoger.

• ESET

EDR-agent is compatibel met ESET Endpoint Antivirus 10.0.2045.0 of hoger en ESET Management Agent 10.0.1126.0 of hoger.

De programma's moeten in de volgende volgorde worden geïnstalleerd: installeer eerst het EPP-programma, vervolgens Kaspersky Security Center Network Agent en vervolgens EDR Agent. Dit is nodig omdat het installatieprogramma van de EPP-programma EDR-agent en Networkagent mogelijk als incompatibele software detecteert en deze verwijdert. De werking van EDR-agent en Networkagent moet ook worden gecontroleerd na het updaten van de EPP-programma van derden, omdat het installatieprogramma de computer mogelijk opnieuw scant op incompatibele software en de programma’s verwijdert.

Als u EDR-agent niet kunt installeren op een computer met een EPP-programma van derden omdat het installatieprogramma incompatibele software op de computer heeft aangetroffen, kunt u de controle op incompatibele software overslaan.