Managed Detection and Response

14 februari 2024

ID 259408

Kaspersky Endpoint Security voor Windows ondersteunt integratie met de Managed Detection and Response-oplossing. De Kaspersky Managed Detection and Response (MDR)-oplossing detecteert en analyseert automatisch beveiligingsincidenten in uw bedrijf. Hiertoe gebruikt MDR telemetriegegevens van eindpunten en machine learning. MDR stuurt incidentgegevens naar Kaspersky-experts. De experts kunnen vervolgens het incident verwerken en bijvoorbeeld een nieuwe vermelding toevoegen aan de antivirusdatabases. Of de experts kunnen aanbevelingen geven voor de verwerking van het incident en bijvoorbeeld voorstellen om de computer te isoleren van het netwerk. Voor gedetailleerde informatie over de werking van de oplossing raadpleegt u de Help van Kaspersky Managed Detection and Response.

Instellingen Managed Detection and Response

Parameter

Beschrijving

MDR-configuratiebestand

Het BLOB-bestand bevat de client-ID en informatie over de licentie voor Kaspersky Managed Detection and Response. Het BLOB-bestand bevindt zich in het ZIP-archief van het MDR-configuratiebestand. U kunt het Ziparchief verkrijgen in de Kaspersky Managed Detection and Response-console. Raadpleeg de Help van Kaspersky Managed Detection and Response voor gedetailleerde informatie over een BLOB-bestand.

Als u Kaspersky Endpoint Security 12.4 of hoger hebt geïmplementeerd, is een configuratiebestand niet nodig. Het programma detecteert automatisch KSN-servers waarnaar telemetrie moet worden verzonden, zonder gebruik te maken van een configuratiebestand. Om Managed Detection and Response te activeren, moet u een sleutel toevoegen.