Een toegangsregel voor verbindingsbussen bewerken

14 februari 2024

ID 38502

Zo bewerkt u een toegangsregel voor verbindingsbussen:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Pictogram met programma-instellingen in de vorm van een tandwiel..
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Toegangsinstellingen, klikt u op de knop Verbindingsbussen.

Het geopende venster toont toegangsregels voor alle verbindingsbussen die zijn opgenomen in de onderdeelclassificatie Apparaatcontrole.

4. Selecteer de toegangsregel die u wilt bewerken.
  5. Selecteer in de kolom Toegang of u al dan niet toegang tot de verbindingsbus wilt toestaan: Toestaan of Blokkeren.

Als u de toegang tot de verbindingsbus hebt gewijzigd Seriële poort (COM) of Parallelle poort (LPT), moet u de computer opnieuw opstarten om de toegangsregel te activeren.

6. Sla uw wijzigingen op.