Over het licentiecertificaat

14 februari 2024

ID 73976

Een licentiecertificaat is een document dat samen met een licentiebestand of een activeringscode wordt gegeven aan de gebruiker.

Het licentiecertificaat bevat de volgende licentie-informatie:

• Licentiecode of bestelnummer.
  • Gegevens van de gebruiker aan wie de licentie is verleend.
  • Gegevens van het programma dat met de licentie kan worden geactiveerd.
  • Beperking van het aantal activeringen van de licentie (bijvoorbeeld het aantal apparaten waarop het programma met de licentie kan worden gebruikt).
  • Begindatum van de licentie.
  • Verloopdatum van de licentie of geldigheidsduur van de licentie.
  • Licentietype.