Wat is er nieuw in de nieuwste versie van het programma

28 maart 2023

ID 119653

Kaspersky Free beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• De instellingen Voer aanbevolen acties automatisch uit, Schakel de Geavanceerde desinfectietechnologie in, en Zelfbescherming inschakelen werden verplaatst van het gedeelte Prestatie-instellingen naar het gedeelte Beveiligingsinstellingen.
  • Verbeterde GUI. U hebt nu de mogelijkheid om de modus voor hoog contrast in te schakelen.

Verbeterd venster Voor jouw geselecteerd.